RekiRokka Teho 30/20

Täysravinto aikuisille aktiivisille koirille: korkea energiapitoisuus

RekiRokka Teho on erinomainen valinta mm. rekikoirien ja muiden raskaissa työtehtävissä toimivien koirien ruokintaan aktiivisella harjoittelu- tai työkaudella. Se sisältää reilummin rasvaa (20 %), josta koira saa energiaa fyysisiin suorituksiin. Proteiinin lähteenä on käytetty runsaasti helposti sulavaa siipikarjan lihaa, joka auttaa rakentamaan ja ylläpitämään lihaskuntoa ja tarjoaa koiralle elintärkeät ravintoaineet ja välttämättömät aminohapot. Kaikkien RekiRokka-koiranruokien ensimmäinen raaka-aine on liha ja koostumus on täysin vehnätön ja perunaton.

Lepoajan jälkeen alkaa koiran kunnon kohotus työkautta silmällä pitäen, jolloin myös koiran energiankulutus kasvaa merkittävästi. Lepokauden taittuessa treeni- ja työkauteen, suosittelemme vaihtamaan koiran ravinnon RekiRokka Lepo -täysravinnosta RekiRokka Teho- tai RekiRokka SuperTeho -täysravintoon.

RekiRokka-koiranruuat ovat edullisesta hinnastaan huolimatta erittäin laadukkaita ja sisältävät perusravinteiden ohella myös monia toiminnallisia, terveyttä tukevia aineita:

  • omega 3- ja 6 -rasvahappoja ihanteellisessa suhteessa

  • prebiootteja (MOS, FOS) tasapainottamaan ja tehostamaan ruuansulatuskanavan toimintaa

  • glukosamiinia nivelille

  • sinkkiä ja biotiinia ylläpitämään ihon terveyttä ja suojaavaa karvapeitettä

  • yucca-uutetta neutralisoimaan jätösten epämiellyttävää hajua.

  • Arktisten rotujen sinkintarve on suurempi muihin rotuihin verrattuna. RekiRokka-täysravinnoissa sinkin määrää on nostettu vastaamaan paremmin näiden koirien tarpeisiin. 

Sinkki, biotiini ja Omega-rasvahapot auttavat ylläpitämään koiran ihon terveyttä ja suojaavaa turkkia, joka on erityisen tärkeää ulkona ympärivuotisesti asuville koirille.

KENELLE?

RekiRokka-täysravinnot on kehitetty varta vasten aktiivisille reki-, työ- ja urheilukoirille, joiden vuosikellossa vaihtelevat lepo, harjoittelu ja työ. Määräalennuksiin pohjautuvat, edulliset hinnat suosivat mm. husky-safareita ja muita koira-alan yrittäjiä sekä kasvattajia, joilla on suuri määrä koiria ruokittavanaan.

RekiRokka-täysravinnot ovat tilattavissa lavoittain, minimitilauserä on yksi lava (30 x 20 kg säkkiä). Lavat koostuvat yhdestä täysravintolaadusta.

Odoo • Text and Image