Kevyt Rokka

21 % Proteiinia | 10 % Rasvaa | Kuivalihapitoisuus 21% (tuoreena n. 47 %)

Täysravinto kaikkien rotujen ylipainoon taipuvaisille koirille.

...kun ruoka on hyvää ja ulos vain lyhyt matka.  

Leppoisan rauhallinen elämäntyyli tai ikääntymisen mukanaan tuoma verkkaisuus voivat kerryttää vyötärölle ylimääräistä, jos ravinto on liian vahvaa. Kevyt Rokka on koiranruoka, joka sisältää maltillisesti rasvaa ja auttaa pitämään koiran ihannepainossaan. Kevyt Rokkaa koira saa syödä annoskooltaan normaalin määrän saamatta silti liikaa energiaa. Olokin pysyy hyvänä ja maha ei murise, kun ei tarvitse kituuttaa nälkäannoksilla.

Vehnättömän Kevyt Rokan valmistuksessa on käytetty siipikarjanlihaa, joka ovat helposti sulava, ravintoaine- ja aminohapporikas proteiininlähde. Kevyt Rokassa on mukana nivelaineita, jotka ovat hyödyksi erityisesti ikääntyville koirille parantaen yleistä liikkuvuutta. Erityiset prebiootit edistävät ruuansulatuskanavan hyvinvointia ja terveyttä.

Koiran päivittäinen ravintotarve voi vaihdella ympäristötekijöistä, koiran koosta, iästä tai rasituksesta riippuen. Suositeltu päiväannos on esitetty ruokintataulukossa. T arjoa ravinto kuivana. Koiralla täytyy aina olla tarjolla riittävästi raikasta vettä.

Tuotekoodit & pakkauskoot:   202023:  3 kg | 20202:  15 kg

Odoo • Text and Image