Odoo • Image and Text

Ravitsemus on koiran hyvinvoinnin kulmakivi

Terveellinen Rokka-ruoka ravitsee koirasi ja vielä enemmän: EI vehnälle, KYLLÄ lihalle! Vehnätön, runsaasti siipikarjan lihaa sisältävä resepti tarjoaa kaikki koiralle tarpeelliset ravintoaineet helposti sulavassa ja hyödynnettävässä muodossa.

Kala ja pellavansiemen ovat erinomaisia välttämättömien Omega-rasvahappojen lähteitä. Rokka-ruokien sisältämä kananmuna on oikea voima-aines, jonka koira pystyy sulattamaan 100%:sesti. Rokka on luontaisesti maukas ilman keinotekoisia makuaineita. 

Vatsalle, nivelille ja KOKO keholle! 

Rokka-ruuat on rikastettu ruuansulatuskanavan toimintaa ja nivelten terveyttä tukevilla aineksilla. Terve, tasapainossa oleva ruuansulatuskanava ottaa tärkeät ravinteet talteen tehokkaasti ja varmistaa kiinteän lopputuotteen. Vatsan hyvinvointi näkyy myös ulospäin elinvoimaisuutena ja energisyytenä. Nivelaineet voitelevat ja hoitavat koiran niveliä ja auttavat varmistamaan hyvän liikkuvuuden pitkälle vanhuuteen.

Kaikki Rokka-ruuat sisältävät myös yucca-uutetta, joka auttaa vähentämään ulosteiden hajua. Tasapainoinen kivennäis- ja vitamiinikoostumus antioksidantteineen tukee kehon toimintoja ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.