RekiRokka Lepo 26/16

Täysravinto aikuisille aktiivisille koirille: kohtuullinen energiapitoisuus

Vehnätön ja perunaton RekiRokka Lepo on RekiRokka-täysravintosarjan kevyin vaihtoehto, joka sopii aktiivisen työ-, urheilu- tai harrastuskoiran lepokauden ajan ruokintaan. Rajoitetumpi energian määrä auttaa koiraa sopeutumaan rauhallisempaan, vähemmän fyysisiä aktiviteetteja sisältävään ajanjaksoon.

Koska nämä koirat ovat usein luonnostaan ja rotuominaisuuksiltaan aktiivisempia ja saattavat asua ympärivuotisesti ulkona, on rasvan määrä (16 %) kuitenkin riittävä ulko-olosuhteissa asumiseen sekä kohtalaiseen liikuntaan ja rasitukseen.

RekiRokka Lepo -koiranruuan ensimmäinen raaka-aine on siipikarjanliha, energiaa tarjoaa maistuva siipikarjan rasva. Hintaluokkaansa nähden RekiRokka-ravinnot sisältävät perus ravintoaineiden ohella monia funktionaalisia, koiran terveyttä edistäviä ainesosia:

  • Prebiootteja (MOS, FOS) tasapainottamaan ruuansulatuskanavan toimintaa

  • Biotiinia, sinkkiä ja Omega-3 ja -6 -rasvahappoja ylläpitämään vahvaa ja suojaavaa turkkia

  • Glukosamiinia aktiivikoiran kovalle rasitukselle joutuvien nivelten tueksi

  • Yucca-uutetta vähentämään jätösten epämiellyttävää hajua

  • RekiRokka-täysravinnoissa sinkin määrää on nostettu vastaamaan paremmin arktisten rotujen tarpeita. 

KENELLE?

RekiRokka-täysravinnot on kehitetty varta vasten aktiivisille reki-, työ- ja urheilukoirille, joiden vuosikellossa vaihtelevat lepo, harjoittelu ja työ. Määräalennuksiin pohjautuvat, edulliset hinnat suosivat mm. koira-alan yrittäjiä ja kasvattajia, joilla on suuri määrä koiria ruokittavanaan.

RekiRokka-täysravinnot ovat tilattavissa lavoittain, minimitilauserä on yksi lava (30 x 20 kg säkkiä). Lavat koostuvat yhdestä täysravintolaadusta.

Odoo • Text and Image