Odoo • Image and Text

Rokka Lohiöljy

Ravintolisä koirille ja kissoille.  Rokka Lohiöljy on tuore ja luonnollinen, korkealaatuisesta norjalaisesta lohesta valmistettu öljy. Se tarjoaa lemmikille erinomaisen energianlähteen ja ylläpitää tervettä ihoa, turkkia ja polkuanturoita. Välttämättömillä rasvahapoilla saattaa olla myönteisiä vaikutuksia myös lemmikin sydän- ja verenkiertoelimistön terveyteen: Rokka Lohiöljy sisältääkin runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Miedon makunsa ja tuoksunsa ansiosta lemmikit nauttivat Rokka Lohiöljy-ravintolisää mielellään päivittäisen ruoka-annoksensa yhteydessä. Luontainen tokoferoliseos (E-vitamiini) säilyttää lohiöljyn ravintoarvot ja ensiluokkaisen tuoreuden.

Koostumus:  Lohiöljy 100 %, luonnolliset tokoferolit.

Ravintosisältö:  Energia 8900 kcal / kg (37 MJ / kg), kosteus

Annostus - Lemmikin paino / vuorokausiannos:

Alle 5 kg 2,5 ml
5-15 kg 5 ml
15-30 kg 10 ml
yli 30 kg 15 ml

1 pumppaus = 2 ml 

Avattu pakkaus on käytettävä 3 kuukauden kuluessa

Pullokoot: 275 ml, 950 ml, 3 l säästöpakkaus

Alkuperämaa Norja

Odoo • Image and Text

Rokka Pellavansiemenöljy

Täydennysrehu koirille.  Laadukas kotimainen Rokka Kylmäpuristettu pellavaöljy on erinomainen Omega-3 -rasvahappojen lähde. Pellavaöljy sisältää kasviöljyistä eniten Omega-3 -rasvahappoja, joista yli 90 % on tyydyttymättömiä. Rokka Kylmäpuristettu pellavaöljy auttaa korjaamaan Omega-3 ja -6 -rasvahappojen suhdetta, josta on etua allergioiden ja tulehdusten hoidossa. Pellavaöljy tukee nivelten, ihon ja turkin hyvinvointia sekä tehostaa ruuansulatuskanavan toimintaa ja ravinteidenottoa. Se on erinomainen lisäenergianlähde työ- ja aktiivikoirille ja erinomaisen makunsa ansiosta parantaa ruuan maistuvuutta mm. pienillä, valikoivilla koirilla. Rokka Kylmäpuristettu pellavaöljy valmistetaan puhtaista kotimaisista, jäljitettävissä olevista raaka-aineista. Hellävarainen kylmäpuristusmenetelmä takaa sen, että Rokka Kylmäpuristetun pellavaöljyn rasvahappokoostumus ja vitamiinit säilyvät luonnollisessa muodossaan. Rokka Kylmäpuristettu pellavaöljy säilötään luonnollisesti vahvalla E-vitamiinilla.

Koostumus:  Kylmäpuristettu pellavaöljy 99,8 %

Ravintoaineet: Raakarasva 100 %, josta: alfalinoleenihappo 62 % rasvahapoista, linolihappo 16 % rasvahapoista, E-vitamiini 215 mg / 100 g

Ravitsemukselliset lisäaineet:  E-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti, 3a700) 1900 mg/kg | 1 mg all-rac-alfa-tokoferyyliasetaattia = 1IU 0,2 %

Käyttöohje: 15 ml / päivä (maksimissaan 15 % ruoka-annoksesta)

Muuntokelpoinen energia:  35,6 MJ/kg  

Pakkauskoot:  250 ml, 950 ml

Säilytys | säilyvyys:  Parasta ennen -päiväys koskee avaamatonta pakkausta. Säilytä huoneenlämmössä. Avattuna säilytettävä viileässä, esim jääkaapissa. Tuote on käytettävä 3 kuukauden kuluessa pakkauksen avaamisesta.