RekiRokka SuperTeho 32/24

Täysravinto aikuisille aktiivisille koirille: erittäin korkea energiapitoisuus

RekiRokka SuperTeho on RekiRokka-täysravintosarjan vahvin tuote rekikoirien ja muiden vaativissa työ- tai harrastustehtävissä toimivien koirien tarpeisiin. Se sisältää reilusti rasvaa (24 %), josta koira saa energiaa vaativiin ja pitkäkestoisiin fyysisiin tehtäviin. Ulkona ympärivuotisesti asuvat koirat käyttävät pelkästään kehon lämpimänä pysymiseen enemmän energiaa, joten RekiRokka SuperTeho on vastaus myös tähän tarpeeseen.

Valmistusaineluettelon ensimmäinen raaka-aine on siipikarjanliha, josta koira saa hyvälaatuista eläinproteiinia lihaskunnon rakentamiseen ja ylläpitoon. RekiRokka-koiranruokasarja on täysin vehnätön ja perunaton sekä luontaisesti erittäin maistuva ja helposti sulava.

RekiRokka SuperTehon ravintoainerikkaat valmistusaineet tarjoavat aktiiviselle koiralle kaiken mitä se tarvitsee pärjätäkseen vaativissa ympäristöolosuhteissa ja -työtehtävissä. Taloudellisesta hinnastaan huolimatta se sisältää perusravintoaineiden ohella monia terveydelle hyödyllisiä aineita, kuten

  • välttämättömät Omega-3 ja -6 -rasvahapot

  • prebiootteja (MOS ja FOS) ruuansulatuskanavan terveyteen ja tehokkaaseen ravinteiden imeytymiseen

  • glukosamiinia kovan rasituksen haastamille nivelille

  • yucca-uutetta jätösten hajun vähentämiseksi

  • biotiinia ja sinkkiä vahvan, suojaavan turkin ylläpitoon.

  • RekiRokka-täysravinnoissa on enemmän sinkkiä vastaamaan paremmin arktisten rotujen korkeampaan sinkintarpeeseen.

  • Sinkki yhdessä biotiinin ja Omega-rasvahappojen kanssa auttaa lisäksi ylläpitämään tervettä karvapeitettä, jonka antama suoja on olennainen erityisesti ulkona ympärivuotisesti asuville koirille.

KENELLE?

RekiRokka-täysravinnot on kehitetty varta vasten aktiivisille reki-, työ- ja urheilukoirille, joiden vuosikellossa vaihtelevat lepo, harjoittelu ja työ. Määräalennuksiin pohjautuvat, edulliset hinnat suosivat mm. husky-safareita ja muita koira-alan yrittäjiä sekä kasvattajia, joilla on suuri määrä koiria ruokittavanaan.

RekiRokka-täysravinnot ovat tilattavissa lavoittain, minimitilauserä on yksi lava (30 x 20 kg säkkiä). Lavat koostuvat yhdestä täysravintolaadusta.

Odoo • Text and Image