Ravitsemus on koiran hyvinvoinnin kulmakivi

Rokka on erinomainen jokakoiran perusruoka, jossa hinta, laatu ja maistuvuus kohtaavat.

Rokka-kuivaruuat sisältävät kaikki ravintoaineet, joita koirat päivittäin tarvitsevat – ei mitään liikaa eikä liian vähän. Kaiken lisäksi ne maistuvat hyvältä, joten tärkeät ravintoaineet eivät jää kuppiin vaan päätyvät sinne, minne ne kuuluvatkin: koiran elimistön käyttöön.

Rokka-kuivaruokien maku ja väri ovat täysin luontaiset ilman keinotekoisia ainesosia.

EI vehnälle, KYLLÄ lihalle!

Terveellinen Rokka-ruoka ravitsee koirasi ja vielä enemmän! Vehnätön, perunaton, runsaasti siipikarjanlihaa sisältävä resepti tarjoaa kaikki koiralle tarpeelliset ravintoaineet helposti sulavassa ja hyödynnettävässä muodossa.

Kala ja pellavansiemen ovat erinomaisia välttämättömien Omega-rasvahappojen lähteitä. Rokka-ruokien sisältämä kananmuna on oikea voima-aines, jonka koira pystyy hyödyntämään lähes kokonaan. Rokka on luontaisesti maukas ilman keinotekoisia makuaineita. 

Vatsalle, nivelille ja koko keholle 

Rokka-ruuat on rikastettu ruuansulatuskanavan toimintaa ja nivelten terveyttä tukevilla aineksilla. Terve, tasapainossa oleva ruuansulatuskanava ottaa tärkeät ravinteet talteen tehokkaasti ja varmistaa kiinteän lopputuotoksen. Vatsan hyvinvointi näkyy myös ulospäin elinvoimaisuutena ja energisyytenä. Nivelaineet voitelevat ja hoitavat koiran niveliä ja auttavat varmistamaan hyvän liikkuvuuden pitkälle vanhuuteen.

Kaikki Rokka-ruuat sisältävät myös yucca-uutetta, joka auttaa vähentämään ulosteiden hajua. Tasapainoinen kivennäis- ja vitamiinikoostumus antioksidantteineen tukee kehon toimintoja ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.