Kevyt Rokka 

Täysravinto kaikkien rotujen ylipainoon taipuvaisille aikuisille koirille.

Valkuainen 21 % | Rasva 10 %

 Kuivalihapitoisuus 21 % (tuoreena n. 47 %)
 Vehnätön & perunaton
 Kanaa, kalkkunaa ja ankkaa

 Maltillinen määrä rasvaa tukee painonhallinnassa
 Kevyempi koostumus sopii myös ikääntyville koirille  
 Nivelaineet nivelten normaaliin toimintaan
 Prebiootit ruuansulatuksen normaaliin toimintaan


  ...kun ruoka on hyvää ja ulos vain lyhyt matka.  

Leppoisan rauhallinen elämäntyyli tai ikääntymisen mukanaan tuoma verkkaisuus voivat kerryttää vyötärölle ylimääräistä, jos ravinto on liian vahvaa. Kevyt Rokka on koiranruoka, joka sisältää maltillisesti rasvaa ja auttaa pitämään koiran ihannepainossaan. Kevyt Rokkaa koira saa syödä annoskooltaan normaalin määrän saamatta silti liikaa energiaa. Olokin pysyy hyvänä ja maha ei murise, kun ei tarvitse kituuttaa nälkäannoksilla.

Vehnättömän   ja perunattoman  Kevyt Rokan valmistuksessa on käytetty siipikarjanlihaa, joka ovat helposti sulava, ravintoaine- ja aminohapporikas proteiininlähde. Kevyt Rokassa on mukana nivelaineita, jotka ovat hyödyksi erityisesti ikääntyville koirille parantaen yleistä liikkuvuutta. Erityiset prebiootit edistävät ruuansulatuskanavan hyvinvointia ja terveyttä.

Koiran päivittäinen ravintotarve voi vaihdella ympäristötekijöistä, koiran koosta, iästä tai rasituksesta riippuen. Suositeltu päiväannos on esitetty ruokintataulukossa. T arjoa ravinto kuivana. Koiralla täytyy aina olla tarjolla riittävästi raikasta vettä.

Pakkauskoot & tuotekoodit:
3 kg 202023 | 7 kg 202027 | 15 kg 20202

Odoo • Text and Image